Eti Puf Tarifi


ev puf


Eti Puf Tarifi

Şimdi Ev puf tarifi için buyurun

Malzemeler
1 paket krem şanti 2 li paketin ikiside kullanılıcak.(kişi sayısına göre tek paketlede yapabilirsiniz.)
1 su bardağı süt 2-3 yemek kaşığı pudra şekeri(damak zevkinize göre)
3 su bardağı hindistan cevizi
Üzeri için Pasta süsü(büyük marketlerde bulabilirsiniz)
Tabanı için 1 paket burçak bisküvi


Yapılışı;

Öncelikli olarak kremşanti 1 bardak sütle çırpılır.Katılaşınca kaşık yardımıyla pudra şekeri ve hindistan cevizi eklenip karıştırılır.1 saat dolapta dinlendirildikten sonra mandalina büyüklüğünde parçalar kopartılır ve pasta süsüne batırılır.(Bisküvi ile yapışacak bölümüne süsleme yapmayın)Bisküvilerin üzerine konulur. Diğer tüm malzemelerede aynı işlemi yaptıktan sonra afiyetle yenir.


Kolay gelsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar