Kalpli milföy çanagı Tatli Tarifi


Kalpli milfoy çanagı Tatli Tarifi


Kalpli milföy çanagı Tatli Tarifi

Malzemeler (5adet için)

10 tane milfoy yapragi
krem santi (paketteli olcuye gore hazirlayin)
renkli sekerler (fistik, hindistancevizi, cikolata rendeside kullanabilirsiniz)
bir miktar beyaz cikolata
suslemek icin nar

Yapılışı;

1,Milfoylerin hepsini buyuk kalp kalipla kesin.
2, Yarisinin ortasindan kucuk kalp kalipla kesin.
3, Ortasi kesili olanlari digerlerini uzerine koyun. Catalla bir iki yerinden delin. 180 derece fırında pembelesene kadar pisirin.
4. Soguyunca eritmis oldugunuz beyaz cikolataya ust kismini batirin ardından sekerlemeye batirin. Icine kremsanti sıkın.

Afiyet olsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar