Kalp kurabiye Tatli Tarifi


Kalp kurabiye Tatli Tarifi


Kalp kurabiye Tatli Tarifi

Malzemeler;

125 Gr tereyağı
1 yumurta
2 su bardagi nisasta (bugday)
yarim su bardagi un
2 yemek kasigi kakao
yarim su bardagindan bir parmak fazla pudra sekeri
vanilya
yarim paket kabartma tozu
Suslemek icin cikolata ve şekerleme


Yapılışı;

Un, nisasta, vanilya, k.tozu, kakaoyu bir kabda karistirin.
Ortasini acip yumurta, tereyagi ve pudra sekerini katin yogurun. Kulak memesi yumusakliginda olmasi lazim.
Ister yuvarlayarak sekil verin isterseniz merdaneyle acip kalp kalipla kesin. Yagli kagida dizin. Veee 200 ° isinmis firinda kontrollu pisirin. Pisme suresine dikkat edin cabuk pisiyor. Ben pisene kadar yanindan ayrilmiyorum. Soguyunca benmari erimis cikolatayi sıkma torbasına alin ve toplu igne ucu kadar kesin torbanin ucunu. Cok kolay sekil veriliyor.

Aflyet olsun simdiden sevgiler

Yorum Gönder

0 Yorumlar